Realitat Virtual & Augmentada

En escenaris on l’accés a l’equip és difícil, o el risc de cometre errors és massa costós, la realitat virtual o les simulacions de realitat augmentada poden tenir un paper molt important en la capacitació de professionals. Passar pels moviments físics pot ajudar amb la memòria muscular, i veure la maquinària i les eines reals és un mètode d’aprenentatge molt més efectiu que llegir un manual o mirar un vídeo en 2D.

Mobilitat

Aportem solucions per a la digitalització dins de l’àmbit d’actuació de la Indústria 4.0. Desenvolupem eines d’última generació per a l’optimització i aportació de mobilitat en tots els processos involucrats en les empreses tant de serveis com d’indústria.

Portals Web

Dissenyem i desenvolupem portals web a mida o sota gestors de contingut com WordPress i Drupal. Aportant distinció al seu portal enfront dels seus competidors, amb un disseny clar, seguint les últimes tendències i responsiu per a la seva visualització en tots els dispositius i navegadors.
A través dels gestors de continguts podrà gestionar vostè mateix el seu portal d’una forma senzilla i intuïtiva des del panell d’administració.

Aplicacions d’escriptori

Dissenyem, desenvolupem i implantem programari a mida. Programes informàtics específics, programari de gestió empresarial (Vendes, Compres, Facturació, Projectes, Qualitat, RRHH, Magatzem, …). Sistemes de fitxatge i geolocalització, portal d’l’empleat.
Sistemes d’allotjament cloud.Sistemas d’allotjament cloud.