Realitat Virtual & Augmentada

Oferim solucions especialitzades per a la cura i millora de la salut tant mental com física de les persones. Les solucions de realitat virtual, augmentada o mixta que desenvolupem, permeten als pacients realitzar tractaments de rehabilitació, capacitació, etc de manera totalment immersiva, oblidant-se del que hi ha al seu voltant.

Mobilitat

Aportem solucions per a la digitalització dins de l’àmbit d’actuació de la Salut. Desenvolupem eines d’última generació per a l’optimització i aportació de mobilitat en tots els processos involucrats en les organitzacions de salut tant privades com públiques.

Portals Web

Dissenyem i desenvolupem portals web a mida o sota gestors de contingut com WordPress i Drupal. Aportant distinció al seu portal enfront dels seus competidors, amb un disseny clar, seguint les últimes tendències i responsiu per a la seva visualització en tots els dispositius i navegadors.
A través dels gestors de continguts podrà gestionar vostè mateix el seu portal d’una forma senzilla i intuïtiva des del panell d’administració.

Aplicacions d’escriptori

Dissenyem, desenvolupem i implantem software a mida per a la gestió sanitària. (Vendes, Compres, atenció a l’pacient, facturació, reserva de cites, Qualitat, RRHH, Magatzem, …). Sistemes d’allotjament cloud.